ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Μουζάλας: «Εγώ παλεύω για να μείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και να φύγει ο Σ.Κασσελάκης»

Κάλεσε ακόμη «τους απογοητευμένους συντρόφους» που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ «να επιστρέψουν στις διαδικασίες και να απαιτήσουν εκλογές από τη βάση»

Γ.Μουζάλας: «Εγώ παλεύω για να μείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και να φύγει ο Σ.Κασσελάκης»

Ο πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι «παλεύω να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης» και κάλεσε ακόμη τα απογοητευμένα μέλη του κόμματος να ζητήσουν εκλογές από τη βάση.

Μιλώντας την Πέμπτη στο Attica και σε ερώτημα για το τι θα πράξει αν ο Σ.Κασσελάκης παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, το μέλος της ΚΕ είπε ότι «εγώ παλεύω για να μείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και να φύγει ο κ. Κασσελάκης».

Όπως διευκρίνισε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «το όνειρό του δεν είναι να γινει πρωθυπουργός, είναι φανερό αυτό το πράγμα. Πιθανώς μια πολιτική προοπτική είναι ένα κόμμα του 5-6% που αύριο θα κολλήσει κάπου αλλού και θα κάνει μια κυβέρνηση που δεν θα είναι αριστερή».

Κάλεσε ακόμη «τους απογοητευμένους συντρόφους» που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ «να επιστρέψουν στις διαδικασίες και να απαιτήσουν εκλογές από τη βάση – αυτό είναι το δημοκρατικό, η διέξοδος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μετακινήθηκαν στην Νέα Αριστερά, ο Γ.Μουζάλας είπε ότι «βιάστηκαν να φύγουν, πιθανόν να ήταν διαφορετικές οι εξελίξεις αν έμεναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.