ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Ραγκούσης για Σ.Κασσελάκη: «Δεν έχει τύχη να επανεκλεγεί»

«Είχε τη δυνατότητα να ανοίξει μια νέα εποχή» δήλωσε ο Γ.Ραγκούσης

Γ.Ραγκούσης για Σ.Κασσελάκη: «Δεν έχει τύχη να επανεκλεγεί»

Ο Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε τη δική του εκτίμηση, ότι δεν θα επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης αν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αν είναι ξανά υποψήφιος, γιατί προς το παρόν υπάρχουν διαρροές μόνο, διαβάζουμε όλοι, θα απολαύσει όλα τα δικαιώματα που θα απολαύσουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμία τύχη να επανεκλεγεί, διότι αυτή τη φορά δεν είναι άγνωστος, τώρα τον ξέρουν όλοι πάρα πολύ καλά.

Και εμείς όλοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο που διεκδικεί για μια επόμενη φορά. Προφανώς θα τον σεβαστούμε. Το πρόβλημά του ήταν ένα. Δεν τον ξέρουμε. Τώρα τον ξέρουμε, έδειξε ποιος είναι. Πήρε το κόμμα στα χέρια του. Είχε τη δυνατότητα να ανοίξει μια νέα εποχή» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στο ACTION24.

«Είχαν εκμηδενιστεί όλες οι ελπίδες υπό την ηγεσία του κ. Κασσελάκη να υπάρξει οποιαδήποτε ανάκαμψη στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε επίσης, ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της ομάδας των «87», στη συνέντευξή του, σημειώνοντας πως εάν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό από πέρυσι και όσα λέει για τον Τσίπρα, ΝΑΤΟ και πατρίδα, δεν υπήρχε πιθανότητα να εκλεγεί. Μάλιστα, καταλόγισε στον έκπτωτο πρόεδρο μη έντιμη στάση και πως είναι ο παραγωγός χυδαίας εσωστρέφειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε πως έπραξε σοφά που «δεν κατέβηκε στο χαμηλό επίπεδο, και πολιτισμικό, του κ. Κασσελάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.