ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Γιώργος Τσίπρας για Στέφανο Κασσελάκγη: “Είναι τυχοδιώκτης και πολιτικός απατεώνας”

“Αν είναι ξανά υποψήφιος εγώ φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ”

Γιώργος Τσίπρας για Στέφανο Κασσελάκγη: “Είναι  τυχοδιώκτης και πολιτικός απατεώνας”

Σκληρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε ο Γιώργος Τσίπρας, χαρακτηρίζοντάς τον τυχοδιώκτη και πολιτικό απατεώνα. Ο πρώην διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μάλιστα, ότι αν ο Στέφανος Κασσελάκης είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει από το κόμμα.

«Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, πρόκειται για έναν τυχοδιώκτη, πολιτικό απατεώνα που κακώς βρέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και έχω και προσωπικές ευθύνες γι’ αυτό» είπε στο Action24 και στην εκπομπή «Πίσω από της Γραμμές» ο κ. Τσίπρας.

Πρόσθεσε ότι η μεγάλη ζημιά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ότι «έκανε το λάθος και εξέλεξε έναν άνθρωπο που ήταν περίπου ο πρώτος τυχόντας για να μην πάμε σε αυτό που εκπροσωπούσε η Έφη Αχτσιόγλου, αλλά ότι τον ανέχτηκε έναν χρόνο. Από εκεί είναι η μεγάλη φθορά και η αναξιοπιστία που βαραίνει το κόμμα».

«Κλείνει το κεφάλαιο Στέφανος Κασσελάκης και πάμε σε μια επανεκκίνηση που, κατά τη γνώμη μου, είναι το μεγάλο κρίσιμο θέμα γιατί χάσαμε πολύ κόσμο, ειδικά φέτος, στις ευρωεκλογές που ψήφισε ο μισός κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Η πραγματική κατάρρευση έγινε τώρα και όχι το 2023» υποστήριξε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Το έχω ξαναπεί, αν ο κ. Κασσελάκης είναι υποψήφιος, εγώ φεύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.