ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ε.Ακρίτα σχολίασε με ανάρτησή της δημοσκόπηση αλλά όλοι παρατήρησαν… την πισίνα στο σπίτι της και έγινε χαμός

«Τον χορτασμένο μην φοβάσαι το γιο της πλύστρας να φοβάσαι που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» ήταν η απάντηση της

Η Ε.Ακρίτα σχολίασε με ανάρτησή της δημοσκόπηση αλλά όλοι παρατήρησαν… την πισίνα στο σπίτι της και έγινε χαμός

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 08:21): Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία που επέλεξε η Έλενα Ακρίτα για να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του ΟΡΕΝ το βράδυ της Πέμπτης στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πέμπτο κόμμα καθώς φαίνεται μια τηλεόραση με το σχετικό γράφημα αλλά αυτό που έκανε σε άπαντες εντύπωση ήταν ότι στο φόντο υπήρχε και μια εσωτερική πισίνα!

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, ένιωσε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για την πισίνα αυτή δύο ώρες μετά την ανάρτηση και αφού τα σχόλια στα social media έπεφταν «βροχή».

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Τελικά, φαίνεται πως εκεί στην Αριστερά υπάρχει ένα θέμα με τις… πισίνες.

Δεν έχουν κατανοήσει στην Αριστερά και σε όλα τα κόμματα ότι ο κόσμος ενοχλείται όταν υπάρχει επίδειξη πλούτου όχι γιατί είναι κακό όταν κάποιος είναι ευκατάστατος, αλλά γιατί η πλειοψηφία των πολιτών δεν θα έχει ποτέ την δυνατότητα να ζήσει σε παρόμοια οικονομική κατάσταση.

Δυσκολεύεται επίσης να πιστέψει ο μέσος πολίτης ότι ένα άτομο το οποίο δεν ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα, έχει τη γνώση και κυρίως την διάθεση, να πολεμήσει για τα δικά του δικαιώματα.

Στους άλλους χώρους αυτό δεν ενοχλεί αλλά όταν πρόκειται για την Αριστερά που ως βασικό της δόγμα έχει την αναδιανομή πλούτου, αυτό «χτυπάει» κάπως στο αυτί.

Σίγουρα δεν ακούστηκε πολύ ωραίο και το σχολείο της για τον «γιο της πλύστρας», καθώς υποτίθεται ότι η Αριστερά απευθύνεται σε αυτές τις συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις.

Να θυμίσουμε επίσης ότι υπήρξε ολόκληρο θέμα με την πισίνα του αποπεμφθέντα πλέον προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, στο εξοχικό του στις Σπέτσες.

Η ανάρτηση και τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις στο Χ για την Έλενα Ακρίτα

https://twitter.com/Dexios54/status/1836893075441852620?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1836893075441852620%7Ctwgr%5E8a610778038a9cc9f53f23c70fffb1d3ee5f9362%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1542542%2Felena-akrita-sholiase-dimoskopisi-apokaluptodas-tin-pisina-sto-spiti-tis-ton-hortasmeno-min-ton-fovasai%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.