ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Νοτοπούλου κατά Σ.Κασσελάκη: «Έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν εκφράζει ούτε τις ιδέες, ούτε τις αξίες της Αριστεράς»

Κ.Νοτοπούλου κατά Σ.Κασσελάκη: «Έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη» για την παράταξη.

Παράλληλα η Κ.Νοτοπούλου ανέφερε πως ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν εκφράζει ούτε τις ιδέες, ούτε τις αξίες της Αριστεράς».

«Προσωπικά, λέω πάντοτε την αλήθεια και μονάχα αυτό. Περιμένω τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντήσει, να τοποθετηθεί και δεν το κάνει. Δεν ήταν η μοναδική του αυταρχική συμπεριφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι, ένας ηγέτης δεν μπορεί ούτε να επιβάλλει, ούτε να εκφοβίζει πείθει με τη δύναμη των επιχειρημάτων του. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Αριστεράς και των προοδευτικών πολιτών, δεν μπορεί να έχει Πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, διότι εκφράζει άλλες πολιτικές», τόνισε επιπλέον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.