ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

«Καρφί» Χ.Σπίρτζη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι συμβαίνει προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Μητσοτάκη»

«Απειλές από τρολ ή από εθελοντές περί διαγραφών δεν τις γράφω ούτε στα παλιά μου τα παπούτσια» ανέφερε

«Καρφί» Χ.Σπίρτζη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι συμβαίνει προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Μητσοτάκη»

Ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ότι «απειλές από τρολ ή από εθελοντές περί διαγραφών δεν τις γράφω ούτε στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν είμαι στην πολιτική για να κάνω καριέρα, είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός άρα δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου για όσα πιστεύω».

Με αφορμή, δε, τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αφού σημείωσε ότι «η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να σταθεί με 28% είναι αυτή που η αντιπολίτευση της προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες της» πρόσθεσε ότι «τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι συμβαίνει προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο μια παρακμής του πολίτικού συστήματος που δεν έχει προηγούμενο».

Ο Χρήστος Σπίρτζης σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ με τις πέντε υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί για την ανάδειξη νέου προέδρου λέγοντας «ο μόνος που δεν θα είναι υποψήφιος σε λίγο στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι οι λάθος τακτικές και πρακτικές εκφυλιστικού τύπου που έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ με εκλογή προέδρου χωρίς να έχει προηγηθεί πολιτική διαδικασία, χωρίς να έχουν διατυπωθεί πολιτικά πλαίσια που να εκφράζουν κάποιο υποψήφιο, καλό είναι να μην επαναληφθούν σε άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου» κατέληξε ο Χ.Σπίρτζης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.