Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, «μπλόκαρε» την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, τελειώνοντας έτσι την «καριέρα» του ιδιόρρυθμου επιχειρηματία ως προέδρου ή απλού μέλους του κόμματος.

Η απόφαση πέρασε με 138 ψήφους, ενώ από την ψηφοφορία απείχαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη.

Όσον αφορά στην πρόταση για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα, δεν φαίνεται να προκρίνεται.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με 2,5 ώρες καθυστέρηση, μέχρι να εξασφαλιστεί η απαραίτητη απαρτία και λίγο πριν από τις 19:30 ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες.

Ο Σ.Κασσελάκης θα μείνει στην ιστορία ως η πιο περίεργη και αντιφατική πολιτική φυσιογνωμία, η πιο κεραυνοβόλα άνοδος πολιτικού και η πιο ακαριαία πτώση, όχι μόνο στην Αριστερά, αλλά και γενικότερα.

Ήρθε, κυριολεκτικά «από το πουθενά», έγινε πρόεδρος, παρά τις προσωπικές του «ιδιαιτερότητες», τις οποίες παρ΄όλα αυτά τις ανέχθηκαν στο κόμμα του, αλλά η ασχετοσύνη του με την πολιτική η άγνοια και των πιο βασικών και εθνικών θεμάτων (ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι αποκάλεσε το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος που προέκυψε από το αίμα χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων ως «κρατίδιο»), το έστειλε από εκεί που ήρθε: Στο πουθενά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!