ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Φαραντούρης για Σ.Κασσελάκη: «Καλό θα ήταν να ανακαλέσει τα εξώδικά του» 

«Η ποινικοποίηση της διαδικασίας μόνο κακό κάνει στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο υπoψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Φαραντούρης για Σ.Κασσελάκη: «Καλό θα ήταν να ανακαλέσει τα εξώδικά του» 

Ο υπoψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι πρέπει να ανακαλέσει τα εξώδικα.

«Η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται πολιτικά ούτε να εκνομικίζεται ούτε να προσωποποιείται. Η ποινικοποίηση της διαδικασίας μόνο κακό κάνει στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενός ανδρός αρχή, είναι κόμμα με συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις που λαμβάνονται από όργανα δημοκρατικά εκλεγμένα», είπε αρχικά.

Φαραντούρης: Καλό θα ήταν ο κ. Κασσελάκης να ανακαλέσει τα εξώδικά του

Ερωτηθείς για το θέμα που έχει ανακύψει με τον Στέφανο Κασσελάκη, το πόθεν έσχες του και το ενδεχόμενο διαγραφής του τέως Πρόεδρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φαραντούρης απάντησε: «Εγώ κατέθεσα το πόθεν έσχες μου και 34 υπογραφές και ονόματα. Καλοδεχούμενη σε μένα όποιαδηποτε υποψηφιότητα και θα την κρίνω πολιτικά. Δεν συμμετέχω στην Κεντρική Επιτροπή και δεν μπορώ να προκαταλάβω την απόφαση ενός κομματικού οργάνου».

«Καλό θα ήταν ο κ. Κασσελάκης να ανακαλέσει τα εξώδικά του, διότι η απειλή εισαγγελέων δεν έχει θέση σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Πρέπει να κατατεθεί σωστά η υποψηφιότητα και είναι καλοδεχούμενη. Θα επιθυμούσα τον κ. Κασσελάκη ομοτράπεζο μου σε ένα πολιτικό debate για να διακρίνει ο κόσμος ποιες είναι οι πολιτικές μας διαφορές», είπε στη συνέχεια ο Νικόλας Φαρνατούρης.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας του είπε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης αισθάνεται ότι τον πουλήσατε», ο κ. Φαραντούρης είπε ότι «δεν υπάρχουν τέτοια, όταν μιλάμε για το μέλλον του τόπου».

«Μετά τις Ευρωεκλογές είδα μια στροφή – Είδα και συνέντευξη του Κασσελάκη που επιτέθηκε στην Κεντροαριστερά»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ακόμη: «Υπήρξα σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και του Στέφανου Κασσελάκη. Δεν θα ακουσετε καμία δήλωση εναντίωσης ή υπαινιγμό σε δημόσια θέα. Τις απόψεις μου τις καταθέτω στα αρμόδια όργανα. Η παρέμβασή μου πριν απο έναν μήνα ήταν μια φωνή απόγνωσης για ένα σπιράλ απαξίωσης. Η άποψή μου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς. Μετά τις Ευρωεκλογές είδα μια στροφή και είδα και μια συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη που επιτέθηκε στην Κεντροαριστερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.