ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Ν.Φαραντούρης: «Η απόφαση της ΚΕ δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές»

«Πιστεύω ότι ο χώρος μας χρειάζεται σοβαρότητα και εξωστρέφεια»

Ν.Φαραντούρης: «Η απόφαση της ΚΕ δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές»

Ο Νικόλας Φαραντούρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής (13/10) τόνισε πώς «η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές».

Παράλληλα μίλησε για όσα έγιναν έξω από την Κεντρική Επιτροπή, τονίζοντας πώς η ένταση που υπήρξε δεν ήταν κάτι ευχάριστο.

Μάλιστα, έκανε λόγο για εικόνες που δεν είναι ευχάριστες και πως το κλίμα στο κόμμα αυτή την στιγμή είναι δυσάρεστο.

Ακόμη, τόνισε πως επείγει να επέλθει ομαλότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής ο ίδιος δήλωσε: «Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές. Το πλαίσιο που θα πορευτούμε είναι αυτό που αποφασίστηκε εχθές. Κάποιοι είχαμε προειδοποιήσει ότι πολλά από έγιναν τους τελευταίους μήνες στο κόμμα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί».

Αναφορικά με δική του υποψηφιότητα είπε: «Πιστεύω ότι ο χώρος μας χρειάζεται σοβαρότητα και εξωστρέφεια και πιστεύω πως μπορώ να τα δώσω αυτά στο κόμμα μας με την υποψηφιότητα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα τόνισε πως υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσο, ενώ ακόμη τόνισε πως όποιος τηρεί τις προϋποθέσεις να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.