Ο Νικόλας Φαραντούρης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής (13/10) τόνισε πώς «η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές».

Παράλληλα μίλησε για όσα έγιναν έξω από την Κεντρική Επιτροπή, τονίζοντας πώς η ένταση που υπήρξε δεν ήταν κάτι ευχάριστο.

Μάλιστα, έκανε λόγο για εικόνες που δεν είναι ευχάριστες και πως το κλίμα στο κόμμα αυτή την στιγμή είναι δυσάρεστο.

Ακόμη, τόνισε πως επείγει να επέλθει ομαλότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής ο ίδιος δήλωσε: «Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές. Το πλαίσιο που θα πορευτούμε είναι αυτό που αποφασίστηκε εχθές. Κάποιοι είχαμε προειδοποιήσει ότι πολλά από έγιναν τους τελευταίους μήνες στο κόμμα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί».

Αναφορικά με δική του υποψηφιότητα είπε: «Πιστεύω ότι ο χώρος μας χρειάζεται σοβαρότητα και εξωστρέφεια και πιστεύω πως μπορώ να τα δώσω αυτά στο κόμμα μας με την υποψηφιότητα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα τόνισε πως υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσο, ενώ ακόμη τόνισε πως όποιος τηρεί τις προϋποθέσεις να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος.