ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

O.Γεροβασίλη για Σ.Κασσελάκη: «Δεν πήρε πίσω το εξώδικο»- «Εξακολουθεί να λέει ότι είναι πρόεδρος»

Τι είπε η αντιπρόεδρος της Βουλής στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη

O.Γεροβασίλη για Σ.Κασσελάκη: «Δεν πήρε πίσω το εξώδικο»- «Εξακολουθεί να λέει ότι είναι πρόεδρος»

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ένταση που προκλήθηκε από τη χθεσινή συνέντευξη του πρώην προέδρου του κόμματος, Σ.Κασσελάκη, ο οποίος αρνήθηκε να αποσύρει το εξώδικο.

Τοποθετούμενη στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Ο.Γεροβασίλη σχολίασε, κατά πληροφορίες, πως ο Σ.Κασσελάκης «δεν πήρε πίσω το εξώδικο», αλλά αντίθετα «εξακολουθεί να λέει ότι είναι πρόεδρος». «Άρα όχι σεβασμός αποφάσεων κόμματος» τόνισε η Ο.Γεροβασίλη, παρατηρώντας ακόμη πως ο κ. Κασσελάκης «μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος» με αφορμή την αποστροφή του για συμμετοχική αμεσοδημοκρατία.

Στην ίδια κατεύθυνση, η Όλγα Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι είναι «λόγος αποκλεισμού κόμματος από εθνικές εκλογές ο μη σεβασμός του πολιτεύματος», για να συμπληρώσει πως «η δράση του κ. Κασσελάκη είναι διασπαστική κίνηση». Συνεπώς, «όχι η αντίδραση του κόμματος απέναντι σε αυτή», καθώς «η αντίδραση με τη σύγκληση της ΚΕ είναι η μίνιμουμ κίνηση αξιοπρέπειας», όπως εκτίμησε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Από πλευράς του, ο Γ.Ραγκούσης ανέφερε πως «το εξώδικο είναι η μέχρι στιγμής κορυφαία πράξη ποινικοποίησης του κόμματος, σε συνέχεια άλλων που πρόσφατα προηγήθηκαν». «Στόχος της ποινικοποίησης του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τους/τις ομοίους του είναι το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως αξιωματική αντιπολίτευση» δήλωσε ο Γ.Ραγκούσης, επισημαίνοντας ότι «ο Κασσελάκης όχι μόνο δεν πήρε πίσω το εξώδικο αλλά δηλώνοντας ότι ικανοποιήθηκε μετά από αυτό και για αυτό δεν το συνεχίζει, ουσιαστικά είπε πως καλώς έπραξε και το απέστειλε, επομένως καλώς ποινικοποίησε την κομματική λειτουργία».

Στο πλαίσιο αυτό, «η τεχνητή προσπάθεια ακύρωσης της απαρτίας στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΕ αποτελεί μία αθέμιτη και πρωτοφανής υπονόμευση λειτουργίας των οργάνων, δηλαδή της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος» υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης, λέγοντας πως «ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί σήμερα από την Πολιτική Γραμματεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αντίποδα, σύμφωνα με πληροφορίες η Θ.Τζάκρη τοποθετήθηκε, επιτιθέμενη σε στελέχη του κόμματος, αφού φέρεται να είπε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, πως η Γραμματέας, Ράνια Σβίγκου, η Μαρία Κουβέλη, Μαρία Μπελώνη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έχουν ενταχθεί στην νέα πλειοψηφία υπό τους «87».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.