ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Π.Πολάκης ζητά γρήγορα debate από τους Α.Γκλέτσο, Ν.Φαραντούρη, Σ.Φάμελλο και Σ.Κασσελάκη

Πρέπει να γίνει μια δημόσια αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων ανέφερε μετά το τέλος της Πολιτικής Γραμματείας

Ο Π.Πολάκης ζητά γρήγορα debate από τους Α.Γκλέτσο, Ν.Φαραντούρη, Σ.Φάμελλο και Σ.Κασσελάκη

Μήνυμα στους Γκλέτσο, Φαραντούρη, Φάμελλο και Κασσελάκη που έχουν εκφράσει δημόσια τη βούλησή τους να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε απόψε ο Παύλος Πολάκης καλώντας τους να καταθέσουν το συντομότερο δυνατό τις τις υποψηφιότητες τους και να πάνε σε ντιμπέιτ.

«Θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψηφίους μου, τον Απόστολο Γκλέτσο τον Νίκο Φαραντούρη, τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέσουν γρήγορα τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες τους στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και να προχωρήσουμε επίσης γρήγορα σε ένα debate» ανέφερε ο Παύλος Πολλάκης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο Παύλος Πολάκης είπε ότι η τηλεμαχία των υποψηφίων αρχηγών μπορεί να γίνει μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από το συνέδριο αλλά και πιο πριν αν υπάρξει μία πολιτική συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια δημόσια αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων γι’ αυτό και καλώ τους 4 συνυποψήφιους να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες» σημείωσε ο κ. Πολάκης απευθύνοντας επίσης κάλεσμα σε όλο το δημοκρατικό κόσμο να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.