ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Σ.Φάμελλος φαίνεται να είναι ο «εκλεκτός» των «87» για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάλης, έχει προαναγγείλει ότι θα είναι υποψήφιος

Ο Σ.Φάμελλος φαίνεται να είναι ο «εκλεκτός» των «87» για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρετός ζυμώσεων» βρίσκεται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών. Με τα σενάρια για υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου να πυκνώνουν.

Είναι γνωστό πως από την πλευρά των «87» που αισίως έγιναν «100» αναζητείται ένα πρόσωπο που να θέσει υποψηφιότητα και οι συζητήσεις με τον κ. Φάμελλο έχουν ενταθεί.

Κατά πληροφορίες η υποψηφιότητά του έχει «κλειδώσει» εάν διασφαλίσει την πλήρη στήριξη των «100».

Η τελική απόφαση πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ το Σάββατο

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/9 όπου θα «κλειδώσουν» οι αποφάσεις για το Συνέδριο και την εκλογή νέου προέδρου.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την Πέμπτη να μην εισηγηθεί αλλαγές στα κριτήρια για τους υποψηφίους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε πιθανή υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προαναγγείλει ότι θα είναι υποψήφιος, μιλώντας σε βουλευτές του κόμματος που τον στηρίζουν όμως για την ώρα τίποτα δεν είναι επίσημο.

Πιθανόν, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ, ακόμα και τη Δευτέρα.

Τα επόμενα βήματα

Ως προς το διαδικαστικό κομμάτι, η ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και των συνοδευτικών υπογραφών θα αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Κάθε μέλος της ΚΕ μπορεί να υπογράψει και για περισσότερους από έναν υποψήφιο πρόεδρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη στις 19-20 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή συνέδρων για το έκτακτο Συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί 1-3 Νοεμβρίου ενώ η εκλογή αρχηγού θα πραγματοποιηθεί στις 24/11 και 1/12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.