ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

O Σ.Κασσελάκης ετοιμάζει Ίδρυμα κατά της Δεξιάς σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη

Μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει στις 5:30 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

O Σ.Κασσελάκης ετοιμάζει Ίδρυμα κατά της Δεξιάς σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, προχωρά στη σύσταση Ιδρύματος κατά της Δεξιάς υπό τον τίτλο «Centre for European Progress». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, ενώ το Ίδρυμα θα διαθέτει ισότιμα γραφεία τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Νέα Υόρκη.

Η δράση του θα είναι εστιασμένη σε προοδευτική κατεύθυνση, ενώ καταλυτικό ως προς την ενεργοποίηση του Ιδρύματος υπήρξε το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, λόγω της ανόδου της Δεξιάς.

Για την άνοδο της Δεξιάς είχε από μήνες, άλλωστε, προειδοποιήσει ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, προβάλλοντας ως ανάχωμα σε αυτήν την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε θα λάβει χώρα η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει στις 5:30 το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.