ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Όλα ανοιχτά στην πλευρά του Σ.Κασσελάκη – Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Όλα δείχνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινώσει για το τι θα πράξει

Όλα ανοιχτά στην πλευρά του Σ.Κασσελάκη – Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Ανοιχτά είναι όλα στην πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη και σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή θα προβεί σε ανακοινώσεις για την πολιτική του πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα έγιναν πολλές συσκέψεις με τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος παραμένει στις Σπέτσες.

Η εντολή που δόθηκε, ήταν να ενεργοποιηθεί ο κόσμος που βρίσκεται κοντά του, καθώς άμεσα –το αργότερο μέχρι την Παρασκευή– θα ανακοινώσει το τι θα πράξει.

Ωστόσο, μπορεί όλες οι κινήσεις του να συγκλίνουν στο ότι θα διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως στους συνομιλητές του δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Επομένως, δεν έχει αποκλειστεί πλήρως η πιθανότητα ενός νέου κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά ο Στέφανος Κασσελάκης αμφιταλαντεύεται, πιθανόν, μεταξύ αυτών των δύο επιλογών, γι’ αυτό και τηρεί «σιγή ασυρμάτου» μέχρι να αποφασίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.