ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Παππάς: «Δεν θεωρώ πως μπορώ να μείνω σε ένα κόμμα με πρόεδρο τον Π.Πολάκη»

«Είναι αντίθετος σε θεμελιώδεις αρχές του κόμματος στο οποίο συμμετέχω εγώ»

Π.Παππάς: «Δεν θεωρώ πως μπορώ να μείνω σε ένα κόμμα με πρόεδρο τον Π.Πολάκη»

Ο Πέτρος Παππάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εξέφρασε την πρόθεσή του να μην παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ εάν ο Παύλος Πολάκης γίνει ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

«Δεν θεωρώ πως μπορώ να μείνω σε ένα κόμμα με πρόεδρο τον Πολάκη γιατί ο ίδιος είναι αντίθετος σε θεμελιώδεις αρχές του κόμματος στο οποίο συμμετέχω εγώ, το οποίο κόμμα πιστεύει στην ισότητα όλων των πολιτών και αυτό είναι από το καταστατικό μας ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αποστεί από αυτή τη θεμελιώδη της Αριστεράς. Ο Παύλος Πολάκης έπρεπε να έχει διαγραφεί από τότε που δεν ψήφισε αυτό το εμβληματικό νομοσχέδιο. Το είπα και τότε να διαγραφεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτό δεν θα ήμουν ποτέ σε ένα κόμμα με αρχηγό τον Πολάκη γιατί θεωρώ πως δεν είναι το κόμμα για το οποίο με εξέλεξαν οι πολίτες» δήλωσε μιλώντας στο ΟΝΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.