ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Παππάς: «Έγινε βίαιη ανατροπή του Σ.Κασσελάκη – Είναι ντροπιαστικό όλο αυτό»

«Με σταματάει κόσμος και ρωτάει ‘’τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;’’»

Π.Παππάς: «Έγινε βίαιη ανατροπή του Σ.Κασσελάκη – Είναι ντροπιαστικό όλο αυτό»

Ο Πέτρος Παππάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (12/9) μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο και για «βίαιη ανατροπή» του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ερώτηση εάν έγινε πραξικόπημα κατά του Κασσελάκη, ο κ. Παππάς σχολίασε «έγινε μια βίαιη ανατροπή του, μια βίαιη ανατροπή της βούλησης της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ. Με σταματάει κόσμος και ρωτάει ‘’τι είναι αυτά που κάνετε; Είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;’’».

«Είναι ντροπιαστικό όλο αυτό που συνέβη», επισήμανε, και τόνισε πως «ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να εκπροσωπήσει το κόμμα στη ΔΕΘ».

Παράλληλα, ερωτώμενος για το εάν ο κ. Κασσελάκης θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής, απάντησε πως «δεν το γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω είναι πως έχουμε μπει σε μια περιδίνηση πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μπει σε έναν κύκλο εσωστρέφειας περιττό, σε μια μακρά προεκλογική εκστρατεία 2,5 μηνών και αντί να προσεγγίσουμε και να διευρύνουμε τη βάση μας, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα τα μέλη μας».

Και συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έχουμε έναν κόσμο εξοργισμένο, που δεν πιστεύει στις διαδικασίες, που διαβάζει έγκυρους συνταγματολόγους, όπως τον κ. Κοντιάδη, ο οποίος λέει ότι δεν έγινε η διαδικασία όπως έπρεπε, ότι ο πρόεδρος χάνει την εμπιστοσύνη της Κεντρικής Επιτροπής, πηγαίνει στο συνέδριο του κόμματος και αυτό κρίνει τις εξελίξεις και οδηγεί σε εκλογές.

Οι εκλογές είναι η κάθαρση. Προφανές και δεν θα έπρεπε να φύγει ο κ. Κασσελάκης. Το καταστατικό είναι σαφές και απορώ γιατί χρειάστηκαν τόσες μέρες να το δει κάποιος. Το έκτακτο συνέδριο αποφασίζει εάν ή όχι ισχύει η άρση εμπιστοσύνης. Αυτό είναι το ανώτατο όργανο κάθε κόμματος».

Όπως είπε, όλα αυτά τα κάνει «ένα στελεχιακό δυναμικό που δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί και τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και την βούληση που υπάρχει στους προοδευτικούς πολίτες μα συγκρατηθεί μια μεγάλη παράταξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.