ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Παππάς: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί στην ηγεσία – Θα καταθέσει κανονικά το πόθεν έσχες του»

«Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι… ακέφαλο» πρόσθεσε

Π.Παππάς: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί στην ηγεσία – Θα καταθέσει κανονικά το πόθεν έσχες του»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας σήμερα (24/09) στο MEGA ανέφερε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης θα επανεκλεγεί κατά τη γνώμη μου, δεν βλέπω να υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Αν συμβεί αυτό, φυσικά και θα αλλάξει το καταστατικό του κόμματος».

«Υπάρχει εχθροπάθεια στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, κάποια στελέχη δεν άντεχαν την προεδρία του. Θα καταθέσει κανονικά το πόθεν έσχες του. Δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις, όπως αυτή της Όλγας Γεροβασίλη» πρόσθεσε.

«Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι… ακέφαλο»

«Αντί να ασχολούμαστε με τον Μάριο Σαλμά και τις σοβαρές καταγγελίες του, μιλάμε για τα εσωκομματικά και είμαστε παράλληλα ακέφαλοι, με απόφαση κάποιων στελεχών», προσέθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, δίνουμε πλεονέκτημα στο ΠΑΣΟΚ. Πριν από ένδεκα μήνες εκλέξαμε Πρόεδρο. Η βάση δεν ήθελε να καθαιρεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης», επεσήμανε ακόμη ο Πέτρος Παππάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.