ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Πολάκης: «Δεν μπορεί να βάζει να κλάματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη»

«Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» είπε

Π.Πολάκης: «Δεν μπορεί να βάζει να κλάματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη»

Ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε το πρωί της Παρασκευής την επίθεσή του στην Αθηνά Λινού και τη συμπεριφορά που οδήγησε στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής υποστήριξε ότι η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «υποκριτική και στημένη» ενώ σε ραδιόφωνο της Κρήτης που μίλησε νωρίτερα παρέπεμψε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη αντίδρασή του.

«Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω. Ο λαός είναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» είπε στο Zarpa Radio ο Π.Πολάκης.

Σημείωσε, δε, με νόημα ότι «συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες».

Όπως υποστήριξε «κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το επεισόδιο που οδήγησε στη διαγραφή του επέμεινε στη θέση του λέγοντας «δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει να βάζει να κλάμματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά “γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;”»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.