ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Πολάκης: Εξαπέλυσε νέα επίθεση προς την Αθηνά Λινού (φωτο)

Επίσης απαντά ειρωνικά και στην αναφορά της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, προς την Αθηνά Λινού

Π.Πολάκης: Εξαπέλυσε νέα επίθεση προς την Αθηνά Λινού (φωτο)

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέα επίθεση προς την Αθηνά Λινού, όπου συνεχίζει να καταφέρεται εναντίον της.

Σε νέα του ανάρτηση, ο κ. Πολάκης απαντά ειρωνικά και στην αναφορά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά, που ανέφερε ότι η Κουμουνδούρου εκτιμά το κοινωνικό έργο της κυρίας Λινού και θέτει ερωτήματα για σύμβαση της «Πρόληψις» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την παροχή δεκατιανών σε μαθητές.

Ο κ. Πολάκης, που παραθέτει σελίδες της σύμβασης, ρωτά γιατί δεν αναφέρονται τα σχολεία που ωφελούνται, ενώ διαμαρτύρεται για τον όρο της σύμβασης που αφορά στον έλεγχο της παραλαβής των γευμάτων.

Αναλυτικά ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Για να εκτιμησουμε και μεις «το κοινωνικο εργο της κυριας Ληνου»

…..

Μήπως μπορουμε να μαθουμε τα εξης:

1) Ποια ειναι τα σχολεια στην Περιφερεια Στερεας Ελλαδας που εδωσε η Αστικη μη Κερδοσκοπικη «ΠΡΟΛΗΨΙΣ» το δεκατιανο με τοστ ή φρουτο κλπ για το σχολικο ετος 2023-24 και ελαβε 1.000.000 ευρω !

Στη συμβαση αναφερονται απλα 3.700 «ωφελουμενοι μαθητες»,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!

Τι συμβαση ειναι αυτη;;;;

2) Σε ποια συμβαση σε μπανανια της κεντρικης Αφρικης ,υπαρχει ο ορος «αν παρελθει απρακτη(ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμια των 20 ημερων απο την υποβολή των παραστατικων απο το ινστιτουτο ,τεκμαιρεται η προσηκουσα παραλαβη των πεπραγμενων απο την επιτροπη παρακολουθησης της Περφερειας”!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!

Τα στοιχεια στις φωτο !

Φωτο 1 περιφερειαρχης Στερεας Ελλαδας Φανης Σπανος!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ…..

Προσεξτε τα στοιχεια να ειναι ΑΛΗΘΗ!!!!

ΥΓ .Για το Γιαννιτση θα πουμε σύντομα,κυρια Ληνού και κυριε Σπανε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.