ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Πολάκης για εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις μου»

Τι ανέφερε ο ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ

Π.Πολάκης για εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις  μου»

Δικαιωμένος δήλωσε ότι αισθάνεται ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τις εκτιμήσεις που έκανε για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Σε ανάρτησή του αναφέρει:

«ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

1) Η πρωτη θεση με διαφορα του Ανδρουλακη που βαζει την ισχυροτερη παρακαταθηκη για να εκλεγει ξανα!

2) Το τραυμα στο συλλογικο λαικο υποσυνειδητο απο τη σημιτικη περιοδο της διαφθορας και την χρεωκοπια με φοντο το Καστελλοριζο ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ!

Γι αυτο η συμμετοχη δεν «εκτιναχθηκε» σε σχεση με το 2021 παρα την ασχημη εικονα που εμφανιζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

3) Ο πλατυς αριστερος δημοκρατικος προοδευτικος κοσμος που εχει απομακρυνθει απο το ΣΥΡΙΖΑ απο το 2019 μεχρι το 2024 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΟΥ!!

Ειναι στην ακρη και περιμενει!!(οχι για πολυ ακομα)

ΑΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι αυτο ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.