ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Πολάκης για πρόταση μομφής προς τον Στέφανο Κασσελάκη: «Θα γίνει ό,τι χρειάζεται συντεταγμένα και στα όργανα»

«Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό»

Π.Πολάκης για πρόταση μομφής προς τον Στέφανο Κασσελάκη: «Θα γίνει ό,τι χρειάζεται συντεταγμένα και στα όργανα»

Ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται στις «ικανότητες« του προέδρου του κόμματος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο και της πρότασης μομφής προς το πρόσωπό του.

«Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό.

Και ό,τι χρειάζεται να γίνει συντεταγμένα και στα όργανα», είναι η απάντηση του Παύλου Πολάκη.

Η απάντηση στο ερώτημα αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό, η επιρροή του Παύλου Πολάκη στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα – και μάλιστα, από στελέχη που είχαν υποστηρίξει σθεναρά τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παράλληλα, σε περίπτωση κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει θετική ψήφος από τα στελέχη των «87», δηλαδή εκείνους που πρόσκεινται στον Αλέξη Τσίπρα.

Στις δηλώσεις του, ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται και στην κόντρα του με την Αθηνά Λινού για να επαναλάβει ότι η ηγεσία του κόμματος δεν επέδειξε ανακλαστικά στις καταγγελίες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ προσθέτει ότι εφόσον δεν υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος στη βουλευτή, θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.