ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Πολάκης για Σ.Κασσελάκη: «Οι καθαρές λύσεις είναι μονόδρομος – Ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια»

«Κόψτε τις αηδίες περί διαγραφής» λέει ο Π.Πολάκης

Π.Πολάκης για Σ.Κασσελάκη: «Οι καθαρές λύσεις είναι μονόδρομος – Ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της μετάθεσης της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου αλλά και της κατάθεσης της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα, την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, έχει ζητήσει ο πρώην βουλευτής και μέλος της ΚΕ Θέμης Μουμουλίδης, με επιστολή του προς την Επιτροπή, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Στην από την 1η Οκτωβρίου μακροσκελή επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «όποιος βλάπτει το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος καθυβρίζει την ιστορία και συντρόφους του δεν έχει θέση σε αυτόν. Όποιος διχάζει με τοξικό λόγο αρνούμενος την πολιτική αντιπαράθεση δεν έχει θέση στο ΣΥΡΙΖΑ». Αναφέρει ότι «οι καθαρές και υπεύθυνες πολιτικές επιλογές και οι καθαρές λύσεις είναι μονόδρομος».

Θέση για την επιστολή με την οποία ο πρώην Βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Θέμης Μουμουλίδης ζητεί την παραπομπή Κασσελάκη με το αίτημα της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε πριν από λίγο και ο Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρει:

Κόψτε τις ΑΗΔΙΕΣ περι διαγραφής!!!

Ελάτε να μετρηθούμε στα ίσια με ιδέες ,προτάσεις, προγράμματα και ράμματα!

Δεν γουστάρω ούτε την ίντριγκα των εκκαθαρίσεων, ούτε το έργο «ελεήστε το Βασιλάκη Καΐλα» που προσπαθεί να παίξει ο πρώην γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο !!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί ο Κασσελάκης και οι υπόλοιποι να αντιπαρατεθούμε σε αντίστοιχα με αυτά που λέω στο παρακάτω βίντεο;;
Μπορείτε να συμβάλλετε σε λαϊκή έμπνευση που θα οδηγήσει σε αριστερή δημοκρατική διέξοδο μετά την πτώση του Μητσοτάκη;;;;
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.