Ο Παύλος Πολάκης δημοσιοποίησε στο Facebook, ένα μέρος της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από το βίντεο που ανέβασε, παρουσίασε και κάποιες θέσεις του, όπως για το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα πρέπει να έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να πείσει τους ψηφοφόρους που έχασε, ενώ αναφέρθηκε στο ζήτημα που αφορά τον χώρο της Κεντροαριστεράς, χαρακτηρίζοντας «καταστροφή» μία «ένωση με το ΠΑΣΟΚ».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

«Μόλις μίλησα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

1)Για να υπάρξει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης και να μην ξανακερδίσει ο Μητσοτάκης πρέπει κατ αρχην να ΠΕΙΣΟΥΜΕ το 1.000.000 ψηφοφόρους του αριστερού δημοκρατικού στρατοπέδου που χάσαμε προς την αποχη ,να επανέλθουν στην ενεργό πολιτική δράση και να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές!!

2) Για να γινεί αυτό πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εκπέμψει ενα σοβαρό, συγκεκριμένο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, με αναδιανομή από το μεγάλο πλούτο προς τη μισθωτή εργασία και τους μικρομεσαίους ,με περιγραφή της παραγωγικής ανασυγκρότησης ανα περιφέρεια, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με αντικατάσταση της αξίας της εργασίας με βαθιές αλλαγές στη Δικαιοσύνη, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που πρέπει να εκπεμφθεί ΚΑΙ από το Καταστατικό συνέδριο του Οκτωβρίου.

3) Με βάση αυτό το πρόγραμμα ως το νέο σύγχρονο κοινωνικό συμβόλαιο, θα καλέσουμε τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις για συνεργασία!

Αλλιώς η λογική να ενωθούμε όπως όπως με το ΠΑΣΟΚ για να μην χαθούμε, είναι γραμμή που οδηγεί σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους συντρόφους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υγ .Μετα από απαίτηση πολλών συντρόφων και φίλων ανέβασα το βίντεο της ομιλίας μου ,από τη στιγμή που βλέπω πως ανέβηκε από άλλους συντρόφους που την μαγνητοσκοπήσαν!».