Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Παύλος Πολάκης, στον απόηχο της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος τοποθετήθηκε στη χθεσινή του ομιλία στο Ρέθυμνο για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μας έχει τραυματίσει η υπόθεση Κασσελάκη! Μας έχει τραυματίσει, αλλά θα γιάνει η πληγή» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, για να συμπληρώσει πως «όλες οι πληγές γιαίνουν. Και εγώ είμαι γιατρός όπως ξέρετε».

Σημειωτέον ότι ο Παύλος Πολάκης συνέχισε τις περιοδείες του στους Νομούς Λασιθίου και Ρεθύμνου στην Κρήτη. Ειδικότερα, χθες περιόδευσε στην πόλη του Ρεθύμνου και επισκέφθηκε αρχικά την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συναντήσεις και συζητήσεις με φορείς του νομού Ρεθύμνου, όπως με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τα προεδρεία της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πραγματοποίησε κεντρική ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, σε μια εξαιρετικά μαζική συγκέντρωση φίλων του κόμματος, όπως τονίζεται. Η περιοδεία έληξε με μια βραδινή συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Περάματος Μυλοποτάμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Κλάδου.