ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Π.Πολάκης: «Ο Κασσελάκης συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας»

«Διαφωνώ με τον μικρό ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα της κεντροαριστεράς» δήλωσε

Π.Πολάκης: «Ο Κασσελάκης συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας»

Ο Παύλος Πολάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής εξέφρασε τη διαφωνία του και με τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο είπε ότι συμπεριφέρεται σαν «Βασιλάκης Καΐλας», αλλά και για την άλλη πλευρά στον ΣΥΡΙΖΑ που «θέλει ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα και στήριγμα μιας “κεντροαριστεράς”».

«Αυτό το οποίο ανέφερα εγώ εχθές είναι ότι δυστυχώς με ευθύνες του πρώην προέδρου που στέλνει εξώδικα στο κόμμα, το οποίο θέλει να ηγηθεί και με ευθύνες ενός κομματιού σοβαρού από τους 87, οι οποίοι προώθησαν τον αποκλεισμό του, έχει μεταφερθεί η κουβέντα από την αναγκαιότητα διατύπωσης ενός προγράμματος συγκεκριμένου και ριζοσπαστικού που πρέπει να εκπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναφέρει πίσω το 1.000.000 των απλών λαϊκών ανθρώπων και ψηφοφόρων του. Των κανονικών ανθρώπων δηλαδή, που συναντά στο δρόμο» είπε αρχικά στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ για όσα ειπώθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία της Πέμπτης.

«Αντί λοιπόν, να πάμε την κουβέντα εκεί, κουβεντιάζουμε με ένα τοξικό και διχαστικό κλίμα, το οποίο είναι αποκρουστικό για την κοινωνία. Αυτό το πράγμα είναι το οποίο είπα ότι υπάρχουν ευθύνες και στις δύο μεριές, ότι εγώ δεν υπηρετώ κανένα από αυτά τα δύο πολιτικά σχέδια. Δηλαδή το πολιτικό σχέδιο του κ. Κασσελάκη που θέλει ένα κόμμα του 5% που θα ασχολείται με ένα μέρος των δικαιωμάτων ή το πολιτικό σχέδιο μιας άλλης μεριάς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει πάλι ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα και στήριγμα μιας “κεντροαριστεράς”» συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων ρωτήθηκε και για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε «θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί. Οι εκλογές δεν πρέπει να αναβληθούν».

Ειδικά, δε, για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «έχω τοποθετηθεί καθαρά. Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω. Θέλω να τον νικήσω διότι θέλω να ηττηθεί το απολιτίκ πράγμα το οποίο εκπέμπει. Όλη αυτή η λογική η οποία δεν απαντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά ουσιαστικά με τη βοήθεια και μέρους των 87, τον έχει κάνει να συμπεριφέρεται σαν Βασιλάκης Καΐλας που με πετάνε εκτός. Όχι, εγώ θέλω να επανέλθει στο στίβο της αντιπαράθεσης και να ηττηθεί. Και τον προκαλώ και δημόσια να προχωρήσουμε σε ένα ντιμπέιτ που να αντιπαραθέσουμε τις ιδέες μας. Να βγάλει ο καθένας το συγκεκριμένο του πρόγραμμα και όχι γενικά να πετάμε κουβέντες που να πυροδοτούν διχασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και αν οφείλει να μιλήσει στο Συνέδριο, ο Παύλος Πολάκης τόνισε «Να ρωτήσετε τον ίδιο και όχι εμένα. Ο Αλέξης ανέλαβε την ευθύνη του και παραιτήθηκε. Από κει και πέρα έχει επιλέξει να παρεμβαίνει μέσω του Ινστιτούτου. Είναι αλήθεια ότι παλέψαμε για πάρα πολλά πράγματα και φτιάξαμε και πάρα πολλά πράγματα αλλά κάποιες στιγμές συγκρουστήκαμε κιόλας γιατί είχαμε διαφορετικές εκτιμήσεις σε σχέση με την ένταση της αντιπολίτευσης, την οποία έπρεπε να κάνουμε το 2019 – 2023. Είχαμε διαφορετική αντίληψη σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας κτλ. Από κει και πέρα νομίζω ότι τον Αλέξη τον Τσίπρα πρέπει να ρωτήσετε που έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο έφερε την Αριστερά σε κυβερνητική θέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.