ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – «Απαιτείται σύνεση και ψυχραιμία»

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει τη βούληση και μπορεί σύμφωνα με το καταστατικό να επιβάλλει κυρώσεις σε οιονδήποτε λειτουργεί αντικαταστατικά, αντιδεοντολογικά και αντικομματικά», όπως υπογραμμίζεται

Παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – «Απαιτείται σύνεση και ψυχραιμία»

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖα ζητά από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής  να δείξουν σύνεση, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, μερικές εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«H Επιτροπή Δεοντολογίας δεν θα παρακολουθεί ως θεατής τα στελέχη που βγαίνουν στις τηλεοράσεις ή άλλα Μέσα ενημέρωσης ή / και γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα να αντιπαρατίθενται αντί να στηρίζουν το κόμμα μας. Στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα ύβρεις, χτυπήματα κάτω από τη μέση, χυδαίοι διαξιφισμοί και συκοφαντίες που δεν συνάδουν με το ήθος της αριστεράς, δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει τη βούληση και μπορεί σύμφωνα με το καταστατικό να επιβάλλει κυρώσεις σε οιονδήποτε λειτουργεί αντικαταστατικά, αντιδεοντολογικά και αντικομματικά», όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο.

Επιπλέον, τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας σημειώνουν ότι μέχρι στιγμής, δεν ρωτήθηκαν για την εφαρμογή του καταστατικού, και τονίζουν πως στο μέλλον «μπορούν να συμβάλλουν στο έργο της Κεντρικής Επιτροπής, διατυπώνοντας τη γνώμη της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.