Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖα ζητά από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής  να δείξουν σύνεση, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, μερικές εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

">

«H Επιτροπή Δεοντολογίας δεν θα παρακολουθεί ως θεατής τα στελέχη που βγαίνουν στις τηλεοράσεις ή άλλα Μέσα ενημέρωσης ή / και γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα να αντιπαρατίθενται αντί να στηρίζουν το κόμμα μας. Στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα ύβρεις, χτυπήματα κάτω από τη μέση, χυδαίοι διαξιφισμοί και συκοφαντίες που δεν συνάδουν με το ήθος της αριστεράς, δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έχει τη βούληση και μπορεί σύμφωνα με το καταστατικό να επιβάλλει κυρώσεις σε οιονδήποτε λειτουργεί αντικαταστατικά, αντιδεοντολογικά και αντικομματικά», όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο.

Επιπλέον, τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας σημειώνουν ότι μέχρι στιγμής, δεν ρωτήθηκαν για την εφαρμογή του καταστατικού, και τονίζουν πως στο μέλλον «μπορούν να συμβάλλουν στο έργο της Κεντρικής Επιτροπής, διατυπώνοντας τη γνώμη της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!