Πέρασε τελικά η πρόταση Κασσελάκη για τις αλλαγές προσώπων στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική πλειοψηφία.

Η εισήγησή του που ξεσήκωσε αντιδράσεις πέρασε με 17 ψήφους υπέρ, 12 κατά και 4 «παρών».

Ο νυν πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος Σωκράτης Φάμελος αμφισβήτησε συνολικά τον πρόεδρο του κόμματος και ζήτησε να καταψηφιστεί η εισήγησή του στο σύνολό της.

Αναλυτικά πώς ψήφισε η ΚΟ: 

Τα ΝΑΙ

Ακρίτα, Αποστολάκης, Αυλωνίτης, Βέττα, Γαβρήλος, Δούρου, Θρασκιά, Κασιμάτη, Κόκκαλης, Μάλαμα, Μεϊκόπουλος, Νίκος Παππάς, Πέτρος Παππάς, Πούλου, Σαρακιώτης, Τζάκρη Χρηστίδου.

Τα ΟΧΙ

Γεροβασίλη, Γιαννούλης, Καλαματιανός, Κεδίκογλου, Κοντοτόλη, Λινού, Μπάρκας, Νοτοπούλου, Ξανθόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός, Φάμελλος

Τα ΠΑΡΩΝ

Ζαμπάρας, Καραμέρος, Μαμουλάκης, Παπαηλιού

Νωρίτερα, ο νυν πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος Σωκράτης Φάμελος αμφισβήτησε συνολικά τον πρόεδρο του κόμματος και ζήτησε να καταψηφιστεί η εισήγησή του στο σύνολό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σωκράτης Φάμελλος είχε ξεκαθαρίσει πως αρνείται να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούσε να του γίνει μομφή από τους βουλευτές του κόμματος, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση στο εσωτερικό του κόμματος. Στη συνέχεια, ωστόσο, δεν επέμεινε να του γίνει πρόταση μομφής, αλλά μόνο να καταψηφιστεί στο σύνολό της η πρόταση Κασσελάκη (συμμετέχει στη συνεδρίαση μέσω Zoom) για το νέο προεδρείο της ΚΟ.