ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Πηγές Σ.Κασσελάκη: «Απεγνωσμένη προσπάθεια να τον βγάλουν από την κούρσα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Σ.Κασσελάκης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι «δεν θα σας προδώσω ποτέ»

Πηγές Σ.Κασσελάκη: «Απεγνωσμένη προσπάθεια να τον βγάλουν από την κούρσα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το στρατόπεδο του Στέφανου Κασσελάκη κάνει λόγο για «απόλυτο ψέμα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης». 

Πιο αναλυτικά, αναφέρουν ότι «στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να “εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα”».

Αυτοί οι «κάποιοι», σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον Κασσελάκη, «έσπευσαν να… καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης. Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος».

«Αντιθέτως», όπως σημειώνουν, «ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει -για μία ακόμη φορά- σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος».

Πώς φτάσαμε στη διάψευση από το στρατόπεδο Κασσελάκη

Νωρίτερα, κύκλοι από την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν ότι «η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1.500 m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη».

Αναφορικά με το σχετικό δημοσίευμα έλεγαν ότι «επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας», όπως τονίζουν. Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει «άλλωστε»…».

Κασσελάκης από Καστοριά: Θα πάμε μέχρι τέλους

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι «δεν θα σας προδώσω ποτέ» και έστειλε το μήνυμα ότι «θα πάμε μέχρι τέλους, μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει και στην πράξη το κόμμα των μελών».

Συνέχισε, λέγοντας: «Υποτίθεται ότι πριν από δύο σαββατοκύριακα θα είχαμε ολοκληρώσει το καταστατικό μας συνέδριο, το οποίο θα έφερνε μεγάλες αλλαγές. Η μεγαλύτερη από αυτές τις αλλαγές ήταν να σταματήσει αυτός ο παραγοντισμός και ο φραξιονισμός μέσα στο κόμμα μας.

Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγει μια πολιτική γραμματεία με ισορροπίες ποιον υποψήφιο θα προωθήσει, βάσει επιρροής στην τοπική κοινωνία, θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους υποψηφίους σας, τόσο ψηφιακά όσο και με κάλπη. Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αρένα της πολιτικής, να βάλει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να έχει μια ευκαιρία, χωρίς να περνά από το κονέ του γραφείου του προέδρου, όπως γινόταν μέχρι πρότινος».

Ακολούθως, προέβη σε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, λέγοντας: «Μπορεί να βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ πληγωμένο με μονοψήφια ποσοστά και να λέτε ότι αυτό αποκλείεται να ανακάμψει ποτέ. Σας εγγυώμαι ότι η πιο ανοιχτή πολιτική στη χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία. Αν φανεί ότι υπάρχει σε αυτόν τον τόπο κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες, τους δίνει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων και τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται, τότε θα δείτε ότι η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά όταν διαπιστώσει ότι αυτή η πολιτική λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομιλία του έγινε δεκτή με θερμή υποδοχή, και τα μέλη του τον ενθάρρυναν να συνεχίσει τον αγώνα του. Ανάμεσα στους παρόντες ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.