ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

«Πυρά» Γ.Ραγκούση κατά Σ.Κασσελάκη: «Αν πάει στη βάση δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους»

«Αυτό το συνδέω με την συκοφαντική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε

«Πυρά» Γ.Ραγκούση κατά Σ.Κασσελάκη: «Αν πάει στη βάση δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εκτίμησε ότι «αν ο κ. Κασσελάκης δοκιμάσει κάτι τέτοιο (σ.σ. προσφυγή στη βάση) δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους και αυτό το συνδέω με την συκοφαντική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα».

Στο ερώτημα, δε, αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ηρωική έξοδο, ο πρώην υπουργός απάντησε «δεν ξέρω».

Όπως επισήμανε, «η συκοφαντική επίθεση έγινε από αυτόν που εξελέγη με βασικό ατού οτι “ψηφίστηκα για να υπερασπιστώ τον Αλέξη Τσίπρα”. Δεν υπάρχει πιο κάτω από το σημείο αυτό».

Όσον αφορά, δε, τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο δεν έχει φύγει ποτέ από την πολιτική ζωή και προφανώς έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει ρόλο όποτε το θελήσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς να τοποθετηθεί επί της κριτικής Πολάκη για την υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι «μετά το συνέδριο του Φεβρουαρίου αποφάσισε (σ.σ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ) να προχωρήσει εντελώς μόνος του και να δώσει μόνος του τα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα, αδρανοποίησε τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Από όσα είπε για τα οικονομικά, μέχρι το άνοιγμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τους χειρισμούς για το πόθεν έσχες, ήταν δικές του αποφάσεις και δεν πήραν καλό βαθμό από τους πολίτες ιδίως όταν έλεγε ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα με το 2 μπροστά και καταλήξαμε στο 14,9%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.