ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Φάμελλος για Μέση Ανατολή: «Η Ελλάδα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας»

«Απαιτείται άμεση πρωτοβουλία του Συμβουλίου Ασφαλείας και της ΕΕ για την αποκλιμάκωση της έντασης»

Σ.Φάμελλος για Μέση Ανατολή: «Η Ελλάδα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, σε δήλωσή του με αφορμή τα όσα εκτυλίσσονται στη Μέση Ανατολή, τόνισε πώς «η Ελλάδα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας».

Παράλληλα, τόνισε ότι «η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, μετά την ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο και τους χθεσινούς βομβαρδισμούς του Ιράν στο Ισραήλ, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και καταδικαστέα εξέλιξη».

«Η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με τον θάνατο χιλιάδων αμάχων και κλιμάκωση της κρίσης στην ευρύτερη περιοχή, που οδηγεί σε έναν ανεξέλεγκτο περιφερειακό πόλεμο», σημειώνει ο κ. Φάμελλος και τονίζει πως «υπάρχει ανάγκη για άμεση κατάπαυση του πυρός και του ντόμινο βίας και θανάτου, που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς της περιοχής».

«Απαιτείται άμεση πρωτοβουλία του Συμβουλίου Ασφαλείας και της ΕΕ για την αποκλιμάκωση της έντασης. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει με πρώτη προτεραιότητα την ειρήνη και την προστασία της ανθρώπινης ζωής», προσθέτει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και η Ελλάδα οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας. Αναδεικνύοντας και μια νέα στρατηγική που πρέπει να υλοποιήσει η χώρα μας ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε λίγο καιρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.