Για τις εσωκομματικές εξελίξεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για την επόμενη μέρα στο κόμμα μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει σελίδα».

Με τη φράση «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει σοβαρός και αξιόπιστος» ο Σ.Φάμελλος επισήμανε ότι ο ίδιος μπορεί να συμβάλλει σε αυτό καθώς το απέδειξε, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Πολλές φορές η πολυφωνία γίνεται παραφωνία» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα «μπορεί να έχει ενιαία φωνή και αυτό το απέδειξε». Παράλληλα, όπως είπε, ο κόσμος θέλει προοδευτική διέξοδο για τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mιλώντας για την υποψηφιότητά του τόνισε ότι θα πρέπει να κλείσει μέχρι την Πέμπτη και υποβολή υποψηφιοτήτων, αλλά με βάση τα τυπικά χαρακτηριστικά, δηλαδή την κατάθεση των στοιχείων που έχει κάνει, δηλαδή της δήλωσης Πόθεν έσχες και των υπογραφών, δεν τίθεται θέμα.