ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Σ.Φάμελλος: «Όσο ήμουν Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων

Σ.Φάμελλος: «Όσο ήμουν Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε σε σημερινή (10/10) συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Όσο ήμουν Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ήταν λάθος να μην λειτουργούν τα θεσμικά όργανα του κόμματος. Όπως κάναμε πρόταση δυσπιστίας στον Πρωθυπουργό, η –εκλεγμένη από τη βάση– Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προχώρησε σε άρση της εμπιστοσύνης του Προέδρου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί η παράταξη. Δεν κατεβαίνω για να κερδίσει ο πρώην Πρόεδρος, ο οποίος έκανε λάθη», επεσήμανε ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η δική μου υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενωμένοι και ενιαίοι, πως θα υπάρχει τεκμηρίωση και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πλιάτσικο. Εγώ πρότεινα στον Κασσελάκη τη διαδικασία προσφυγής στη βάση», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.