ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σ.Φάμελλος: «Πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση – Μπορώ να υπηρετήσω την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ»

Τι είπε για την εκδήλωση του Ινστιτούτου του Α.Τσίπρα

Σ.Φάμελλος: «Πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση – Μπορώ να υπηρετήσω την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το πρωί της Τετάρτης (23/10) τόνισε πώς «πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση, είναι ξεκάθαρο».

Παράλληλα μίλησε για τη χθεσινή εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη και την «υποκρισία της κυβέρνησης Μητσοτάκη με το πρόσχημα της ακρίβειας, για να πλουτίζουν οι τράπεζες και τα διυλιστήρια».

«Μπορώ να υπηρετήσω την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και να εξασφαλίσω μία ουσιαστική και αξιόπιστη φωνή για τους πολίτες μέσα στη Βουλή, απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση, είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα και στα νέα παιδιά, ότι είμαστε ενεργοί και παρόντες», επεσήμανε ακόμη.

Για την εκδήλωση του Ινστιτούτου του πρώην Πρωθυπουργού, τόνισε ότι «έγινε μία πολύ σοβαρή συζήτηση, στην οποία απεδείχθη ότι το μοντέλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι προβληματικό και ευνοεί τους λίγους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν γίνεται η εικόνα της ελληνικής οικονομίας να αποπνέει αριστεία σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το 1/4 των πολιτών να βρίσκεται στο όριο της φτώχειας», σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.