Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το πρωί της Τετάρτης (23/10) τόνισε πώς «πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση, είναι ξεκάθαρο».

Παράλληλα μίλησε για τη χθεσινή εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη και την «υποκρισία της κυβέρνησης Μητσοτάκη με το πρόσχημα της ακρίβειας, για να πλουτίζουν οι τράπεζες και τα διυλιστήρια».

«Μπορώ να υπηρετήσω την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και να εξασφαλίσω μία ουσιαστική και αξιόπιστη φωνή για τους πολίτες μέσα στη Βουλή, απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση, είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα και στα νέα παιδιά, ότι είμαστε ενεργοί και παρόντες», επεσήμανε ακόμη.

Για την εκδήλωση του Ινστιτούτου του πρώην Πρωθυπουργού, τόνισε ότι «έγινε μία πολύ σοβαρή συζήτηση, στην οποία απεδείχθη ότι το μοντέλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι προβληματικό και ευνοεί τους λίγους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν γίνεται η εικόνα της ελληνικής οικονομίας να αποπνέει αριστεία σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το 1/4 των πολιτών να βρίσκεται στο όριο της φτώχειας», σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος.