ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Σ.Κασσελάκης: «Μου πρότειναν “μαύρα χρήματα” αλλά δεν δέχθηκα – Να ελεγχθούν τα οικονομικά της ΝΔ»

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος χωρίς ολιγοπώλια» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σ.Κασσελάκης: «Μου πρότειναν “μαύρα χρήματα” αλλά δεν δέχθηκα – Να ελεγχθούν τα οικονομικά της ΝΔ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο «εκρηκτικό» κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες εντός του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως συμφώνησε μαζί του τόσο ως προς την κατεύθυνση της Ε.Ε. προς την Ακροδεξιά όσο και ως προς την ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ, την οποία έχει ήδη προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος χωρίς ολιγοπώλια», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης και αναφέρθηκε στο υπέρογκο χρέος της Ν.Δ., λέγοντας πως «είναι άγνωστο πώς ρυθμίζεται το χρέος της». Στην συνέχεια, επανέλαβε την πρότασή του για έλεγχο των οικονομικών τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Άλλωστε, κατά τον Στέφανο Κασσελάκη, «η ΝΔ στις ευρωεκλογές δεν έχασε μόνο λόγω του νόμου για την ισότητα στον γάμο, αλλά επειδή επικοινωνήσαμε τα ψέματα της ΝΔ».

Όσον αφορά στην ανάρτησή του για «μαύρα χρήματα», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είπε πως αναφέρθηκε σε προτάσεις που του έγιναν και τόνισε: «Απ’ ό,τι γνωρίζω, δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Εν συνεχεία, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι «μου έχουν κάνει πρόταση για μαύρο χρήμα».

Ερωτηθείς για την αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στα κομματικά όργανα κατά τις επόμενες ημέρες, όπου και θα παρουσιαστούν τα ανάλογα οικονομικά στοιχεία. «Η κρατική χρηματοδότηση μειώθηκε από τα 8 εκατ. ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

«Είναι σημαντικό να σταματήσει η συζήτηση περί συγκόλλησης», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αναφερόμενος στην ανάρτησή του περί υπονόμευσης την οποία άλλαξε, προσθέτοντας: «Δουλέψαμε, πέρσι, σκληρά για τον κ. Τσίπρα και για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και όχι για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. […] Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ο ηγέτης του πρέπει να είναι η ηγέτιδα δύναμη για την Κεντροαριστερά».

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να είπε «όχι» σε συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κοινοβουλευτική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη δέσμευση για την αυτόνομη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» καθώς, όπως είπε, είναι ένα κυβερνητικό κόμμα. Ως «αμιγώς πολιτική» χαρακτήρισε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κασσελάκης τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό και τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο όμως για «παθογένειες» και «τρύπες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.