ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Κασσελάκης: «Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολίασε την εκτόξευση του ΦΠΑ στον καφέ από το 13% στο 24%

Σ.Κασσελάκης: «Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την εκτόξευση του ΦΠΑ στον καφέ από το 13% στο 24%, τονίζοντας «κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;».

«ΦΠΑ 24%. Νόμιζα ότι άλλα μας είχε πει ο κ. πρωθυπουργός. Κρίμα και είχα πιστέψει τα πρωτοσέλιδα και λέω για μία αφορά ο κ. Μητσοτάκης τηρεί τις δεσμεύσεις του» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διαβάζοντας τη σχετική απόδειξη και προσθέτει, απευθυνόμενος στα ΜΜΕ: «Προτείνω νέους τίτλους: Ακρίβεια ίσον Μητσοτάκης, έμμεσοι φόροι ίσον Μητσοτάκης».

«Πώς το είπε αυτός ο υπουργός που είναι φανατικός του κ. Μητσοτάκη (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης); “Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω”».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε τον ΦΠΑ στο 24% σε όλα τα προϊόντα παντού. Άλλος ΦΠΑ στον χέρι, άλλο στον τραπέζι. Ποιον ωφελεί αυτό; Μα φυσικά τις μεγάλες αλυσίδες που πουλάνε takeaway. Για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία της εστίασης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τελείως παράλογο, τελείως άδικο. Να πάρει πίσω αυτό το άδικο μέτρο και να αφήσει τον Έλληνα να ευχαριστηθεί τον καφέ του σε μια τιμή αξιοπρέπειας. Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;».

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.