ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Σ.Κασσελάκης: «Ξεκινάει μία καινούρια αρχή για όλη τη χώρα» είπε ο αδερφός του

«Αρχίζει ο αγώνας» είπε ο πατέρας του Σ.Κασσελάκη

Σ.Κασσελάκης: «Ξεκινάει μία καινούρια αρχή για όλη τη χώρα» είπε ο αδερφός του

Ο Στέλιος Κασσελάκης το πρωί της Δευτέρας (25/9) έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του αδελφού του, Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, ξεκινάει μία καινούρια αρχή για όλη τη χώρα».

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του είπε στους δημοσιογράφους: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αρχίζει ο αγώνας. Νομίζω ότι γίνεται μία καινούρια σοβαρή αρχή με ελπίδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του που ο γιος του είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανός επόμενος πρωθυπουργός είπε: «Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να τα εκτιμήσω αυτά τα πράγματα λόγω ηλικίας», «Η μητέρα του είναι μια χαρά» πρόσθεσε χαμογελώντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.