ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Κασσελάκης: «Να ετοιμαστούμε να κυβερνήσουμε ξανά – Πιστεύω θα κερδίσουμε στις Ευρωεκλογές»

«Δεν ισχύει ότι δεν έχει πολύ κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σ.Κασσελάκης: «Να ετοιμαστούμε να κυβερνήσουμε ξανά – Πιστεύω θα κερδίσουμε στις Ευρωεκλογές»

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, την πίστη του για νίκη στις Ευρωεκλογές, αλλά και τις μελλοντικές κινήσεις του κόμματος

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε «καλή η εκλογή αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο και να ετοιμαστούμε για να κυβερνήσουμε. Ευχάριστη στιγμή η εκλογή αλλά ανήκει στο παρελθόν. Πάμε Μπροστά».

«Δεν ισχύει ότι δεν έχει πολύ κόσμο ο ΣΥΡΙΖΑ. Ηδη τα νέα νέα μέλη έχουν αυξηθεί σημαντικά. Το κόμμα έχει μεγαλώσει τον τελευταίο μήνα και γι αυτό πιστεύω πως θα κερδίσουμε τις Ευρωεκλογές».

Για τις αποχωρήσεις είπε πως «ανήκουν στο παρελθόν και ο καθένας θα κριθεί για τις επιλογές του. Η Νέα Αριστερά ανήκει στο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ».

«Καλή η καινούργια πνοή αλλά πιστεύω ότι κάνουμε νέες τομές που θα αποδώσουν. Έχω πει ως στο επικρατείας 5 από τα 15 άτομα θα είναι από τη νεολαία μας και θα τα επιλέξει η νεολαία η ίδια».

Ο Αλέξης να είστε όλοι σίγουροι πως θα μπορούσε να έμενε πρόεδρος του κόμματος αν το επιθυμούσε ο ίδιος. Πήρε μία θαρραλέα απόφαση, αλλά από την άλλη σου λέει χάσαμε ένα ποσοστό. Ηταν ταπεινοφροσύνη να δώσει την ευκαιρία σε κάτι νεο. Ο Αλέξης δεν είχε σπρώξιμο από κανένα άτομο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει μπροστά και υπάρχουν χαμόγελα. Το σύντροφος δεν είναι μία λέξη που απλά την λες, είναι μία σημαντική λέξη και ο κόσμος πλέον την αισθάνεται βαθιά μέσα του».

Για την συνέντευξη του Ιερώνυμου για τα ομόφυλα ζευγάρια που τάσσεται υπέρ της συμβίωσης αλλά όχι της τεκνοθεσίας. «Η ισότητα είναι ισότητα. Να βλέπουμε τον συνάνθρωπο να τον αγκαλιάσουμε και όλοι μαζί να γίνουμε μία καλύτερη κοινωνία. Εδώ πρόκειται για τις ζωές των ανθρώπων και όλοι πρέπει να είναι ισότιμοι μεταξύ τους».

Ήμουν από τους πρώτους που ανέφερε το ζήτημα Δημοκρατίας το διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Να δούμε είναι αν η ΝΔ είναι υπέρ ενός σύγχρονου κράτους ή ανήκουν στον προηγούμενο αιώνα».

Για το πότε θα φέρει ο Μητσοτάκης το νομοσχέδιο είπε ότι «αισθάνομαι ότι είναι ντροπή για ένα πρωθυπουργό που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, να εκμεταλλεύεται από το ζήτημα πολιτικά. Ξέρει ο ίδιος γιατί δεν το φέρνει προεκλογικά. Είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας και το αποδεικνύει κάθε φορά.

Ας πάμε όπου θέλει έξω στην κοινωνία χωρίς προειδοποίηση να ακούσουμε μαζί τους πολίτες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των δικαιωμάτων και της ισότητας και θα ψηφίσει το νομοσχέδιο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.