ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Σ.Κασσελάκης: «Οι υποψηφιότητες κηρύσσονται μόνο στο συνέδριο και δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει»

«Δεν ισχύει ότι τα περισσότερα στελέχη δεν με θέλουν»

Σ.Κασσελάκης: «Οι υποψηφιότητες κηρύσσονται μόνο στο συνέδριο και δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής (27/10) ανέφερε πώς «Οι υποψηφιότητες κηρύσσονται μόνο στο συνέδριο και δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει το συνέδριο».

Παράλληλα, επανέλαβε πως το συνέδριο είναι το μόνο αρμόδιο για την επικύρωση της υποψηφιότητάς του.

Ο ίδιος μιλώντας στο OPEN ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να να προχωρήσει σε διώξεις στελεχών που του άσκησαν κριτική αν και όπως ισχυρίστηκε «η βάση δεν ξεχνάει», ενώ πρόσθεσε πως εάν «η βάση επιλέξει να μείνουν στην πρώτη γραμμή όσοι έχουν εκφραστεί άσχημα προς εμένα, θα το σεβαστώ απόλυτα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

«Οι υποψηφιότητες κηρύσσονται μόνο στο συνέδριο και δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει το συνέδριο. Θα πρέπει να μεσολαβήσουν οι εκλογές των συνέδρων μέχρι τότε. Πρέπει να γίνει το συνέδριο. Όπως ξέρετε υπάρχει ένα νέο διοικητήριο στην καθημερινότητα του κόμματος και πρέπει να αποφασίσει τις λεπτομέρειες.

Δεν τιμά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δύο μήνες μετά την άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, να μην έχει έναν κλεισμένο χώρο και τι διαδικασία έχει ακολουθήσει.

Θα πάμε σε ένα μπουζουξίδικο που δεν λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν μας τιμά. Αν υπάρξει οποιαδήποτε αναβολή ή άλλη αντιδημοκρατική διαδικασία, πέρα από αυτές που έχουν γίνει, ή υπάρξει ένα κλειστό συνέδριο που δεν θα επιτρέψει στους συνέδρους να συμμετάσχουν, τότε θα παρθούν αποφάσεις από τη βάση, όπως ορίζει το καταστατικό», είπε αναφορικά με το Συνέδριο και τις υποψηφιότητες.

«Η βάση δεν θα ξεχάσει όσα ειπώθηκαν»

Για την κριτική που του ασκούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ισχύει ότι τα περισσότερα στελέχη δεν με θέλουν. Υπάρχει η Κεντρική Επιτροπή που εκλέχθηκε το 2022, που έπρεπε να εκλεγεί πέρυσι όταν έγινα πρόεδρος.

Όσοι έχουν εκφραστεί με χυδαίο τρόπο προς το πρόσωπό μου και βγαίνουν στα κανάλια, εκφράζοντας μίσος και αντιπάθεια, δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων και δεν εκτιμούν τη δουλειά που κάναμε στον ΣΥΡΙΖΑ έναν χρόνο. Αν διαφωνούν με το έργο μας, να το πουν. Δεν θα είμαι εγώ εκείνος που θα προβεί σε διώξεις.

Θα αλλάξουμε το κόμμα και θα αποφασίσει η βάση. Είμαι σίγουρος ότι η βάση δεν θα ξεχάσει αυτά που έχουμε δει. Αν η βάση επιλέξει να μείνουν στην πρώτη γραμμή όσοι έχουν εκφραστεί άσχημα προς εμένα, θα το σεβαστώ απόλυτα. Αυτή είναι η δημοκρατία. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ανάγκη τη δημοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.