ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Κασσελάκης: «Ό,τι και να μεθοδεύσουν εναντίον του, δεν σταματά» λένε πηγές από το περιβάλλον του

Τι λέει το περιβάλλον του Σ.Κασσελάκη

Σ.Κασσελάκης: «Ό,τι και να μεθοδεύσουν εναντίον του, δεν σταματά» λένε πηγές από το περιβάλλον του

Πηγές από το περιβάλλον του Σ.Κασσελάκη σχολιάζουν «Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες, κανένα εμπόδιο δεν θα τον σταματήσει».

«Η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά, επειδή τα μέλη του κόμματος και η κοινωνία διψούν για αλλαγή και ανανέωση. Όσα προσκόμματα και να βάλουν, η επιθυμία για έναν σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δυνατή», αναφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, η Θεοδώρα Τζάκρη, κατέθεσε 87 υπογραφές και το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη εκ μέρους του, ώστε να είναι και επισήμως υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Αργότερα, οι υποστηρικτές του αποχώρησαν από τη συνεδρίαση με καταγγελίες κατά της διαδικασίας, όταν το προεδρείο πρότεινε να δοθεί ο λόγος στους υποψηφίους, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν απών.

Ακολούθησε η παραπομπή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πειθαρχικό από τον πρώην βουλευτή Θέμη Μαμουλίδη, που τον κατηγορεί ότι γελοιοποίησε το κόμμα και ζητά τη διαγραφή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε θεατρική παράσταση με τον σύντροφό του Τάιλερ και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.