Πηγές από το περιβάλλον του Σ.Κασσελάκη σχολιάζουν «Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθες, κανένα εμπόδιο δεν θα τον σταματήσει».

«Η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά, επειδή τα μέλη του κόμματος και η κοινωνία διψούν για αλλαγή και ανανέωση. Όσα προσκόμματα και να βάλουν, η επιθυμία για έναν σύγχρονο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο δυνατή», αναφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, η Θεοδώρα Τζάκρη, κατέθεσε 87 υπογραφές και το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη εκ μέρους του, ώστε να είναι και επισήμως υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Αργότερα, οι υποστηρικτές του αποχώρησαν από τη συνεδρίαση με καταγγελίες κατά της διαδικασίας, όταν το προεδρείο πρότεινε να δοθεί ο λόγος στους υποψηφίους, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν απών.

Ακολούθησε η παραπομπή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πειθαρχικό από τον πρώην βουλευτή Θέμη Μαμουλίδη, που τον κατηγορεί ότι γελοιοποίησε το κόμμα και ζητά τη διαγραφή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε θεατρική παράσταση με τον σύντροφό του Τάιλερ και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.