Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα (6/10) στην Πάτρα και δήλωσε «να απαιτείτε. Έχετε ψήφο στα χέρια σας. Ψηφίστε Κώστα Καρπέτα την Κυριακή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στη βόλτα που έκανε στους κεντρικούς πεζόδρομους της Πάτρας δέχθηκε δώρο ένα ζευγάρι κάλτσες με τον Batman, ενώ σε άλλη κυρία που του είπε συγχαρητήρια για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του απάντησε: «Καλή επιτυχία στη χώρα μας».

Ο ίδιος απαντώντας στους πολίτες που του μιλούσαν για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε ότι βρίσκεται εκεί για την τοπική αυτοδιοίκηση. «Δεν είμαστε εδώ για το κόμμα. Είμαστε για την αυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο Κασσελάκλης είχε σύντομη συνομιλία με μαθητή της πέμπτης δημοτικού, ενώ μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο κέντρο της Πάτρας, χειροκροτούσαν στο ρυθμό του «Bella Ciao» που ακουγόταν την ώρα που περνούσαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν παρέλειψε να σχολιάζει: «Ετοιμαστείτε, σε λίγο το τραγούδι αυτό θα είναι νικηφόρο».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρέθηκε στην Κόρινθο όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Μανώλη Μάκαρη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί αργότερα στη Ρόδο, τελευταίο σταθμό της σημερινής περιοδείας του.