Ο Σ.Κραουνάκης μίλησε τόσο για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Α.Τσίπρα, όσο και για την Α.Πρωτοψάλτη, ενώ όταν αναφέρθηκε στον Σ.Κασσελάκη είπε πως «ήρθε στο σπίτι μου και οι λόγοι ήταν ότι πήγε σε αυτόν που είχε πολλούς followers.»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι» τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης και παράλληλα αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο Κασσελάκης μ’ έψαξε, ήρθε στο σπίτι μου και οι λόγοι ήταν ότι πήγε σε αυτόν που είχε πολλούς followers. Αυτό είναι το στιλ που κινείται το παιδί αυτό» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, εκτίμησε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι» και ότι ο «Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα κάτι που το υπογράφω» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση, αν τον γκρέμισε ο Α.Τσίπρας απάντησε: «ο Τσίπρας γκρέμισε τους ανόητους που χρειάζονται ένα κόμμα για να έχουν στέγη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αναφερόμενος στην κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη όταν εκείνη τραγούδησε στην πανδημία σε πλατφόρμα νταλίκας που πέρασε και μπροστά από το Μαξίμου, ο συνθέτης που διαφώνησε επειδή ακούστηκαν τραγούδια του, ανέφερε πως «οι προσωπικότητες είναι παγιωμένες, δεν αλλάζουνε και πως ο θυμός και η διαμάχη είναι πράγματα πολύ λογικά να συμβαίνουν. Επίσης, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σβήσει πως με την γυναίκα αυτή έχω ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πολύ μεγάλες επιτυχίες», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τις προάλλες που είχε τα γενέθλιά της, την είδε στο στούντιο, της έστειλε μήνυμα και εκείνη του απάντησε. Ωστόσο, επεσήμανε πως «δεν νομίζω πως η χημεία μας συνδυάζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο».