ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει στο τέλος της εβδομάδας την υποψηφιότητά του

Σε καθημερινή επικοινωνία ο Κασσελάκης με βουλευτές

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει στο τέλος της εβδομάδας την υποψηφιότητά του

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία συνομιλία τους με μια ατάκα που φαίνεται πως «κλειδώνει» το θέμα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σ.Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της δική σας και όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος».

Eως το τέλος της εβδομάδας λοιπόν αναμένεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ για νέο αρχηγό.

Σε καθημερινή επικοινωνία ο Κασσελάκης με βουλευτές

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους βουλευτές που έχουν ταχθεί στο πλευρό του όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Ελενα Ακρίτα, η Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώτα Πούλου και άλλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως η Πολιτική Γραμματεία, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει και τη διαδικασία κύρωσης των υποψηφιοτήτων με τη συλλογή υπογράφων και την ημερομηνίας κατάθεσης τους. Το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με εκλογές νέων συνέδρων θα διεξαχθεί από την 1-3 Νοεμβρίου, ενώ οι εσωκομματικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί και 2ος γύρος θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα την 1η Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.