ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Έρχεται» διπλή πρόταση μομφής από Π.Πολάκη και «87» στην Κεντρική Επιτροπή

Σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: «Έρχεται» διπλή πρόταση μομφής από Π.Πολάκη και «87» στην Κεντρική Επιτροπή

Σχεδόν όλο το βράδυ κράτησαν οι ζυμώσεις σε όλα τα εσωκομματικά στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της  συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Μετά από μαραθώνιες συσκέψεις, κοντά στην κατάθεση πρότασης μομφής φέρονται από τη μια ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης και οι υποστηρικτές του και από την άλλη η ομάδα των «87», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη να κληθεί πιθανότατα να αντιμετωπίσει δύο ταυτόχρονες μορφές αμφισβήτησης, στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτήν την ώρα γύρος τηλεφωνημάτων, τόσο από πλευράς των «Κασσελίστας», όσο και από πλευράς της μειοψηφίας, προκειμένου να «κλειδώσουν» οι τελικοί συσχετισμοί που θα αποτυπωθούν σήμερα το πρωί, στην πλέον κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.