ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν αποφάσισε – Ζήτησε γνωμοδότηση από την ΚΕ για τις διαγραφές του Σ.Κασσελάκη

Η Επιτροπή Δεοντολογίας πήρε την απόφαση να μεταθέσει την ευθύνη στο ανώτατο όργανο

ΣΥΡΙΖΑ: Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν αποφάσισε – Ζήτησε γνωμοδότηση από την ΚΕ για τις διαγραφές του Σ.Κασσελάκη

Σήμερα (27/10) ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία συζητήθηκε η απόφαση του νέου προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει προς διαγραφή τους Στέφανο Τζουμάκα, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Φίλη και Δημήτρη Βίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να ζητήσουν τη γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής τους ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια θα συνεδριάσουν ξανά.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – Στέφανος Τζουμάκας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας – είχαν με δηλώσεις τους αμφισβητήσει τη νέα ηγεσία του κόμματος, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Κασσελάκης να χρησιμοποιήσει μια ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι «έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζήτημα των -υπό διαγραφή- στελεχών θα τεθεί και στην προσεχή Κεντρική Επιτροπή του Νοεμβρίου έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που είναι μέλη της. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η στάση της θα είναι δεσμευτική για τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Αντώνης Κοτσακάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαιτούνται τουλάχιστον 10 ψήφοι στις 15 από την Επιτροπή Δεοντολογίας για να γίνει αποδεκτό το αίτημα για καθένα ξεχωριστά από τους υπό διαγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.