ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΣΥΡΙΖΑ: Η Επιτροπή Δεοντολογίας «έσβησε» τον αποκλεισμό Κασσελάκη – «Στο συνέδριο οι αποφάσεις»

Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ, αλλά δεν ανακοινώθηκε από την Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Η Επιτροπή Δεοντολογίας «έσβησε» τον αποκλεισμό Κασσελάκη – «Στο συνέδριο οι αποφάσεις»

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έκρινε κατά πλειοψηφία ότι το Συνέδριο του κόμματος θα ανακηρύξει τους υποψηφίους, πράγμα που σημαίνει ότι «σβήνει» τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις υποψηφιότες για την ηγεσία του κόμματος και παραπέμπει στο συνέδριο για την τελική απόφαση. 

Είναι χαρακτηριστικό της εμπλοκής στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Κουμουνδούρου δεν εξέδωσε ανακοίνωση με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, την οποία έσπευσε να ανακοινώσει από το βήμα της εκδήλωσης Κασσελάκη στον Ταύρο η Θεοδώρα Τζάκρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μειοψηφία της Επιτροπής Δεοντολογίας – στελέχη που πρόσκεινται είτε στον Παύλο Πολάκη, είτε στους «87» – εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η Ε.Δ δεν έχει δικαίωμα να κρίνει αποφάσεις κομματικών Οργάνων, κάτι που αποκρούει η πλειοψηφία. Όπως είναι γνωστό, στην επιτροπή Δεοντολογίας – που είναι το μοναδικό κομματικό Όργανο που ελέγχει ο Στέφανος Κασσελάκης, προεδρεύει ο Γιάννης Μπενίσης, σύντροφος της Ρένας Δούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.