ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας: Αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί μελών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Μέλη που πρόσκεινται στην πλευρά του Σ.Κασσελάκη προπηλάκισαν μέλη που υποστηρίζουν την πλειοψηφία

ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας: Αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί μελών κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Ένταση σημειώθηκε σε εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου που είχε διοργανώσει για απόψε η Οργάνωση Μελών Καλλιθέας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συζητηθούν τα προγραμματικά κείμενα που έχουν προετοιμαστεί για τις ανάγκες του επικείμενου Συνεδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πρόσκεινται στην πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη προπηλάκισαν μέλη που υποστηρίζουν την πλειοψηφία και είχαν προσέλθει από νωρίς για την εσωκομματική διαδικασία, ενώ το κλίμα ξέφυγε, με αποτέλεσμα οι παριστάμενοι παραλίγο να… πιαστούν άγρια στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, η ατμόσφαιρα οξύνθηκε τόσο πολύ, που σημειώθηκαν σπρωξίματα και λεκτικές επιθέσεις μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε σημείο που πολλά στελέχη να προβληματίζονται ανοιχτά πλέον για τις συνθήκες διεξαγωγής του προσυνεδριακού διαλόγου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.